Järnaviksvägen 52 BLEKINGE SVERIGES TRÄDGÅRD
Areal 51 ha 15 ha 51 ha Boarea 200 kvm Pris 11 900 000 kr
Beställ
prospekt
Nu ges en unik möjlighet att förvärva denna havsnära hästgård i ett mycket attraktivt område. Med ett bra, lantligt, boende bara ett par km ner till havet. Idag bedrivs professionell hästverksamhet på fastigheten och det finns det alla förutsättningar att fortsätta med. Stort modernt ridhus, fräscht stall med alla nödvändiga stallfaciliteter, belyst paddock. Det är också en fastighet som erbjuder så mycket mer än bara hästhållning, så en köpare har alla möjligheter att utveckla fastigheten i den riktning man önskar.

Ridhus och gårdsmiljön - Ligger lättillgängligt utmed Järnaviksvägen och utöver hästverksamhet så finns en rad möjliga användningsområden för denna byggnad, tex lager, båtförvaring, verkstad mm. Alla byggnader på gården är i gott skick och kan utöver hästverksamhet också användas för andra verksamheter eller andra typer av djurhållning.

Skogen - Varierande skogsskifte nordväst om järnvägen är en egen oas för den skogs och jaktintresserade. Här kan man bedriva ett eget skogsbruk samt högkvalitativ jakt på bland annat goda stammar av rådjur, dovvilt och vildsvin. Även fågeljakten är bra i området.

Havet- Bara ett par km från fastigheten ligger Järnavik med småbåtshamn (drivs av Jernaviks segelsällskap och har 147 båtplatser, www.jernavik.com), pensionat som erbjuder mat och dryck sommartid, campingplats med restaurang, fantastisk badplats. En sommarkväll på berget ovanför badplatsen måste upplevas på plats. Vid bryggan i Järnavik avgår också Tjäröbåten som tar er ut till Tjärö som är en idyllisk Svensk sommarö.

Med ovan sagt så måste denna fastighet helt enkelt upplevas på plats för att få rättvisa. Visningen ska ses som ett smakprov på vad fastigheten kan erbjuda, Välkomna!

Ansvarig mäklare

Rolf Svensson
0455-412 00
0708-14 12 01
[email protected]
Följ oss på Facebook

Beställ prospekt

* obligatoriskt att fylla i

Entré framsida
Gårdsplan
Gårdsvy från väster
Gårdsvy från öster
Fantastisk trädgård
Mangårdsbyggnad
Hall med dubbeldörr
Kök
Kök
Matsal
Kakelugn
Hall övervåning
Balkong med morgonsol
Stall och ridhus
Stall
Stall Kullåkra
Stall
Hästboxar
Spolspilta
Sadelkammare
Täckesrum
Utgång mot ridhus
Ridhus
Ridhus
Läktare
Kafeteria
Kök ridhus
Kafeteria
Fönster mot ridbanan
Solcellsanläggning
Havsnära
Rapsfält
Vall
Ungskog
Bokskog
Ädellövskog
Bra skogsbilväg
Jakttorn