Tockarpsvägen 169 BLEKINGE SVERIGES TRÄDGÅRD
Denna bostad är såld
En bra möjlighet att förvärva sin drömgård med stora möjligheter. Med närhet till en levande landsbygd och skärgård ligger denna välskötta gård med stora möjligheter till att leva ett fullskaligt lantliv. Gården är mycket lämplig för hästverksamhet eller annan mindre djurhållning. Ett fantastiskt boende på en mycket välskött och vackert belägen gård. Gården ligger sist på byavägen så man slipper genomfartstrafiken.
Gårdsmiljön är mycket trevlig med en traditionellt inramad gårdsplan med mangårdsbyggnad och ekonomibyggnader, allt i gott skick. Det finns även gott om ytor i anslutning till gårdsmiljön att utveckla den typ av verksamhet som man önskar. Tex ridbana/paddock, trädgårdsodling, djurhållning, verkstad för bilar/maskiner mm. På flera av byggnaderna finns lämpliga takytor för solceller

En åker om ca 1 hektar ingår i fastigheten och ligger i direkt anslutning till gårdscentrat. Det finns även ca 1,5 hektar skog, främst lövskog för egen vedhuggning som ingår till gården.

Lugnet, för att ligga i en så aktiv och folkrik bygd är själva gården en väldigt lugn och stilla plats där man verkligen kan hämta andan från vardagens stress. Efter bara en liten stund på gården så går man ner i varv och bara njuter av naturen och de vackra omgivningarna.

Ansvarig mäklare

Rolf Svensson
0455-412 00
0708-14 12 01
[email protected]
Följ oss på Facebook