Utlängan 109 BLEKINGE SVERIGES TRÄDGÅRD
Denna bostad är såld
Utlängan skulle mycket väl kunnat vara inspelningsplatsen för Astrid Lindgrens välkända "Saltkråkan". Här skulle man kunna möta "Fiskargubben Söderman" på sin flakmoped eller springa ner till glasskiosken i hamnen på Stenshamn och köpa en glass.

Kom ut till denna svenska sommaridyll och kliv iland på Stenshamn, som har gångbroförbindelse med Utlängan, så kommer ett lugn och en stillhet att infinna sig som är svår att uppbringa på andra ställen. Att befinna sig på en ö är alltid en speciell känsla och på Utlängan som ligger i den Östra Blekingska skärgården, upplever man sommaren men även övriga årstider på bästa sätt. Man tar sig antingen hit med den reguljära båttrafiken som går från Fisktorget på Trossö eller Yttre Park som är det närmsta fastlandet, eller med egen båt.

Huset på fastigheten är äldre och i behov av renovering och modernisering, men läget är det absolut inget fel på. Gårdsmiljön med ladugårdar i vinkel skapar en härlig gårdskänsla.

De tillhörande byggnaderna på fastigheten, Ladugården, fd svinhuset och traktorgaraget ger alla tre stora möjligheter för den som vill utveckla sitt boende på ön. Även uthuset på tomten går efter renovering att nyttja för olika ändamål, tex gäststuga.

För att få den rätta känslan för Utlängan behöver man egentligen tillbringa en längre tid på ön och uppleva de olika väderskiftena, solens upp och nedgång samt givetvis bara ligga vid havet och läsa en bok en hel dag.

En visning på ön ska ses som ett smakprov på vad ön kan bidra med under sommaren men samtidigt ge betraktaren möjlighet att föreställa sig många års vistelse på ön under årets alla årstider och dess olika charm, Välkomna!

Ansvarig mäklare

Rolf Svensson
0455-412 00
0708-14 12 01
[email protected]
Följ oss på Facebook